Centrale verwarming | Sanitair | Denderleeuw |Vandriessche Johan BVBA

Centrale verwarming

Ons aanbod

Gascondensatieketels

Een gascondensatieketel is de zuinigste verwarmingsketel onder de gasketels. Door zijn lage verbruik en hoge rendement is hij goed voor het milieu en je portemonnee.

Oliecondensatieketels

Als je kiest voor een oliecondensatieketel, geniet je van heel wat voordelen. Zo’n systeem is enorm zuinig, vergt weinig onderhoud én is milieuvriendelijk en flexibel.

Boilers

Een boiler is een onmisbaar apparaat dat gebruikt wordt om warm water op te slaan en het warm te houden. Er zijn verschillende types boilers met elk voor en nadelen.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst of zelfs “oppompt” door middel van arbeid. Met een warmtepomp kunnen gebouwen efficiënt worden verwarmd

Regelingen

De regeling of ketelbediening is waarschijnlijk voor u het belangrijkste element van uw verwarming. Hiermee bedient u uw verwarming

Mazoutketels

Stookolie, beter bekend onder de naam mazout, is nog steeds een veelgebruikte brandstof voor het verwarmingssysteem. Een moderne mazoutketel kan de stookolie erg efficiënt omzetten in warmte

Vloerverwarming

Het meest economische verwarmingssysteem is tegenwoordig vloerverwarming. Met vloerverwarming wordt de warmte overal gelijk verspreid over het hele oppervlakte.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit met behulp van fotovoltaïsche cellen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke technieken van het moment. 

UW WARMTECOMFORT IS ONZE ZORG

van driessche