Centrale verwarming | Sanitair | Denderleeuw |Vandriessche Johan BVBA

Warmtepompen

Ontdek de revolutie in huisverwarming! Verken onze selectie van geavanceerde warmtepompen voor een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Van energiebesparing tot optimaal comfort – wij bieden innovatieve technologieën om uw huis te verwarmen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Transformeer uw leefruimte met toekomstgerichte warmte.

Erkend verdeler van Viessman warmtepompen

Optimaliseer uw commerciële en industriële energie-efficiëntie met Viessmann’s krachtige warmtepompen tot 600 kW. Maak gebruik van duurzame milieu-energie terwijl u geniet van efficiënte verwarming en koeling. Onze grond/water- en lucht/water-warmtepompen leveren indrukwekkende prestaties en zijn perfect geschikt voor het verwarmen, koelen en reguleren van de temperatuur in diverse ruimtes. 

Deze systemen bieden tevens koelvermogen, ideaal voor koeling van opslagruimten en airconditioning. Viessmann’s warmtepompen zijn flexibel, geschikt voor lastige installaties en kunnen worden geconfigureerd als hybride systemen. Verbeter uw duurzaamheid met Viessmann en neem vandaag contact met ons op.

Warmtepompen

Ontdek de toekomst van verwarming en koeling met Viessmann warmtepompen – de sleutel tot duurzaamheid en energie-efficiëntie in uw woning of bedrijf. Viessmann staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en het leveren van geavanceerde oplossingen voor een groenere wereld.

Waarom kiezen voor Viessmann warmtepompen?

  1. Duurzaamheid: Onze warmtepompen benutten gratis omgevingsenergie, zoals warmte uit de lucht of de grond, en zetten deze om in efficiënte verwarming en koeling. Dit vermindert uw ecologische voetafdruk en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

  2. Energie-efficiëntie: Viessmann warmtepompen behoren tot de meest energiezuinige systemen op de markt. Ze zorgen voor lagere energiekosten en verminderen uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

  3. Comfort: Geniet van een optimaal binnenklimaat met de constante, gelijkmatige verwarming en verkoeling die onze warmtepompen bieden. Ze kunnen zowel verwarmen als koelen, waardoor uw comfort het hele jaar door gewaarborgd is.

  4. Flexibiliteit: Viessmann warmtepompen zijn geschikt voor diverse toepassingen, of u nu een woning, een bedrijfsgebouw, een winkel of een industrieel complex heeft. We bieden oplossingen op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  5. Besparingen: Door over te stappen op warmtepompen van Viessmann, bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar kunt u ook profiteren van overheidsincentives en subsidies voor duurzame energieprojecten.

     

Kies voor de toekomst, kies voor Viessmann warmtepompen. Ontdek de voordelen van duurzaamheid, efficiëntie en comfort vandaag nog. Neem contact met ons op en laat ons u helpen uw energiebehoeften op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier te vervullen. Samen bouwen we aan een groenere en schonere toekomst.

Viessman warmtepompen

Vitocal 250-A

vitocal 252-A

Vitocal 200-S One Base R32

Vitocal 222-S One Base R32

Vitocal 150-a

Vitocal 151-A

Vitocal 200-A

Vitocal 222-A

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvend advies en/of een vrijblijvende offerte!