Centrale verwarming | Sanitair | Denderleeuw |Vandriessche Johan BVBA

Totaalprojecten & totaalrenovaties

Totaalprojecten & Renovaties

Laat jouw huis tot leven komen met onze totaalprojecten en renovaties! Van concept tot voltooiing, wij nemen alle zorgen weg. Ons ervaren team biedt expertise in elk detail, waardoor jouw ruimte wordt getransformeerd tot een perfect afgewerkte, moderne leefomgeving. Ontdek het gemak en de luxe van totaalrenovaties!

Uw partner voor Totaalprojecten en Totaalrenovaties​

Bij Van Driessche BV begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een reflectie van uw persoonlijke stijl en een investering in de toekomst. Als gerenommeerde algemene aannemer hebben we ons toegewijd om uw visie te realiseren en de waarde van uw eigendom te maximaliseren. Met decennia aan ervaring in de bouwsector en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, streven we ernaar om uw dromen werkelijkheid te maken.

Jouw nieuwbouw- of renovatieproject, zonder zorgen!

Onze expertise omvat een breed scala aan diensten voor totaalprojecten en totaalrenovaties. Of u nu uw huis wilt uitbreiden, renoveren of een volledig nieuwbouwproject wilt realiseren, wij hebben de kennis en ervaring om het tot leven te brengen. Onze diensten omvatten:

Nieuwbouwprojecten: Wij creëren op maat gemaakte, eigentijdse woningen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

Renovaties: Of het nu gaat om een keukenrenovatie, badkamerrenovatie, zolderverbouwing of volledige huisrenovatie, wij hebben de vaardigheden om uw ruimtes te transformeren.

Uitbreidingen: Vergroot uw woonruimte en voeg waarde toe aan uw huis met onze deskundige uitbreidingsservices.

Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke bouwmethoden en kunnen energiezuinige oplossingen bieden die kostenbesparend en duurzaam zijn.

Projectmanagement: Van ontwerp tot voltooiing, wij nemen de leiding over uw project en zorgen voor een naadloze uitvoering.

Ervaring

Met tientallen jaren in de bouwsector hebben we een uitgebreide portfolio van succesvolle projecten opgebouwd.

Vakmanschap

Onze teamleden zijn vakbekwaam en toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap.

Klantgerichtheid

We staan bekend om onze aandacht voor detail en klantgerichtheid. Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Transparantie

Wij bieden duidelijke communicatie en transparante offertes, zodat u altijd op de hoogte bent van de kosten en voortgang.

Totaalprojecten

Een totaalproject is ideaal voor wie een compleet nieuwe woning wil bouwen. Hier zijn de stappen:

 1. Ontwerp en planning: We beginnen met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp voor uw nieuwe huis, met inachtneming van uw stijl en behoeften.

 2. Grondwerken: We bereiden de bouwplaats voor en leggen de fundering voor uw nieuwe huis.

 3. Bouw en constructie: We bouwen de structuur van uw huis, inclusief wanden, daken en vloeren.

 4. Elektriciteit en loodgieterij: We installeren de elektrische en loodgietersystemen volgens de nieuwste normen.

 5. Afbouw: We voegen de laatste afwerkingslagen toe, inclusief vloerbedekking, schilderwerk en interieurinrichting.

 6. Inspectie en goedkeuring: We zorgen ervoor dat alles voldoet aan de bouwvoorschriften en kwaliteitsnormen.

Met Van Driessche BV kunt u rekenen op ons vakmanschap, transparante communicatie en onze toewijding aan uw tevredenheid gedurende het hele proces.

Totaalrenovaties

Een totaalrenovatie is een grondige transformatie van een bestaande woning. Het omvat:

 1. Sloopwerk: We beginnen met het verwijderen van oude materialen en structuren, zodat we een schone lei hebben om mee te werken.

 2. Ontwerp en planning: Samen met u werken we aan een gedetailleerd renovatieplan, waarbij we uw wensen en behoeften in acht nemen.

 3. Elektriciteit en loodgieterij: We upgraden elektrische systemen en loodgieterij om aan de huidige normen te voldoen.

 4. Bouw en constructie: We voeren de werken uit om uw huis te vernieuwen, waaronder vloer- en wandafwerking, ramen, deuren, enzovoort.

 5. Afwerking en inrichting: We voegen de finishing touch toe met schilderwerk, vloerbedekking, verlichting en meer.

 6. Kwaliteitscontrole: Onze specialisten zorgen ervoor dat elk detail aan onze strenge normen voldoet voordat we het project afronden

Meer informatie?

Bij Van Driessche BV zijn we gepassioneerd over het realiseren van uw dromen en het creëren van duurzame, hoogwaardige woningen. Nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw totaalproject of totaalrenovatie, stop searching!