Centrale verwarming | Sanitair | Denderleeuw |Vandriessche Johan BVBA

Onderhoud van uw gasketel

Ons ervaren team van gecertificeerde technici staat klaar om het onderhoud en de keuring van jouw gasketel in België te verzorgen. Neem contact met ons op voor een professionele service die zowel de prestaties als de veiligheid van je verwarmingssysteem waarborgt. Investeer in gemoedsrust en betrouwbaarheid met ons gasketelonderhoudsprogramma

Gasketels moeten in België periodiek worden gekeurd:

Nieuwe installaties: eerste keuring binnen twee maanden na ingebruikname.
Bestaande installaties: keuring om de twee jaar.


Gasketelkeuringen omvatten een grondige inspectie van verschillende componenten, waaronder de verbrandingskamer, rookgasafvoer, veiligheidsventielen en regelapparatuur. Deze inspectie waarborgt niet alleen de veiligheid maar beoordeelt ook de algemene efficiëntie van de installatie.

Waarom moet een gasketel gekeurd en onderhouden worden?

Veiligheid

Een gasketelkeuring heeft als primaire doelstelling de veiligheid van het toestel te waarborgen. Hierbij wordt specifiek gelet op mogelijke lekkages en risico’s op koolmonoxidevergiftiging.

Wettelijke conformiteit

De keuring is verankerd in de Belgische wetgeving en is verplicht voor alle gasketels. Het voldoen aan deze wettelijke vereisten is essentieel om boetes te vermijden en te zorgen voor een veilige leefomgeving.

Optimale prestaties

Een gekeurde gasketel functioneert efficiënter. De keuring identificeert eventuele gebreken en zorgt voor afstellingen om maximale prestaties te garanderen.

Documentatie

Na een succesvolle keuring ontvang je een keuringsverslag. Dit document is belangrijk bij verkoop van je woning of in geval van inspecties door bevoegde instanties.

Meer informatie

Graag meer informatie over de keuring of onderhoud van uw gasketel? Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren en/of een vrijblijvende offerte aan te vragen!